Ponedjeljak , 30 Novembra 2020, 21:50
Home / Privreda / Porodicu Radovanović posjetila delegacija grada Doboja

Porodicu Radovanović posjetila delegacija grada Doboja

Da je Boljanić selo vrijednih domaćina i da se može živjeti na selu od svoga rada pokazuje porodica Nede Radovanovića. Ovi uzorni domaćini su marljivim radom i slogom oformili zavidno poljoprivredno gazdinstvo. Domaćin Nedo i njegovi sinovi Dragan i Aleksandar se bave poljoprivredom i stočarstvom, a u planu je i gradnja farme pilića. Trenutno na farmi imaju 13 muznih krava i dnevno isporučuju 250-300 litara mlijeka. Pored krava na farmi tove i bikove.

Njihov trud su prepoznali i u gradskoj upravi grada Doboja. Danas su ih posjetili predsjednik GO SNSD Doboj Obren Petrović, gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, koordinator PO SNSD-a Ozren Ognjen Mitrović, predsjednik MO SNSD-a Boljanić Zoran Ristić-Poki i njegovi saradnici. Ovom prilikom je uručena značajna pomoć u repromaterijalu za proljetnu sjetvu.

Da napomenemo da  je porodici Radovanović prošle godine izgorjela štala i da su i tada dobili pomoć predsjednika GO SNSD-a Doboj Obrena Petrovića i gradonačelnika Doboja gospodina Borisa Jerinića.

Radovanovići nisu krili zadovoljstvo samom činjenicom da je neko prepoznao njihov rad, ali i pomoću koju su dobili od gradske uprave.

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.